Information

Säkerheten är otroligt viktigt för oss för att vi alla ska kunna känna oss säkra. Vår teknik ligger i framkant och gör detta möjligt. Esport Sundvall har full översikt över vilka som är i lokalen med vår in/ut inloggning och TV/video övervakning dygnet alla timmar samt med övervakningssystem på alla datorer. Och all vår utrustning har inbyggd GPS-tracking.

Vi satsar stenhårt på all vår utrustning och våra grymma gamingdatorer för bästa spelupplevelsen. Specifikation:

Våra övriga tävlingsdatorer är anpassade för spelaren och deras önskemål.

Vi satsar och brinner för e-sport och gaming och det ska vi bevisa, oss kan du räkna med. Vi ska ligga i framkant och visa att vi gör det och kan därför gå ut med att vi håller på att börja bygga en riktigt tävlingsarena i vårt gamingcenter för spelarna och e-sporten. #gamingclub#arena#competion

Information till föräldrarna

Vi har nolltolerans mot berusning och droger i gaming-centret. Fysisk eller digital mobbning och fult språk är förbjudet. Se listan över våra regler, det gäller allt och alla och det är oerhört viktigt att vi följer dessa och hjälps åt tillsammans.

Skulle kränkningar inträffa, kommer personen som orsakat detta uteslutas från oss. Om minderåriga är inblandade kommer vi kontakta deras föräldrar.

När du kommer in i vårt gaming-center för första gången krävs registrering för att upprätta ett medlemskap. Vid registrering verifierar du din identitet. Detta hjälper oss att identifiera alla besökare och upprätthålla en säker miljö.

Minderåriga personer under 15 år måste registreras av en förälder. Som förälder skapar du ett konto och kan lägga till valfritt antal barn på kontot. Föräldrar ansvarar också för inköp av timmar som kan användas i gaming-centret, samt distribuerar de köpta timmarna till de barn som är kopplade till kontot. Det är möjligt för föräldrar att se om deras barn är inloggade hos oss. Våra datorer övervakas av servicetekniker dygnet runt.

Under nattgibb rekommenderar vi upphämtning när nattgibbet är över, vilket vanligtvis är klockan 07:00.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor: info@esportsundsvall.se

Foton från gamingcentret