Regler

Hos oss ska du behandla andra gamers och besökare med respekt. Om inte, så kommer du få en varning eller att vi stänger ner ditt konto.

Utrustning

Se till att du tar hand om våran utrustning och lämnar din gamingplats som när du satt dig, ordning och reda då blir det en mycket trevligare miljö för alla. = Städa efter dig, dra in stolen och rätta till utrustningen när du är klar. • Var rädd om utrustningen!

Ljudnivån

Hos oss är det viktigt att du inte stör andra, tänk om du håller på vinna din första match och blir störd av någon annan. Samtalston gäller, absolut inget spring i lokalen. Be nice – var snälla!

Tillsammans kan vi åstadkomma väldigt mycket, oftast mer än du tror. Ta hand om varandra, se till att vara en förebild. Glöm inte bort naturen, vi pantar för miljön så släng dina tomma burkar på rätt ställe. Regler är till för att följas och vi hjälps åt för att detta ska vara en trygg miljö. Eget ansvar gäller i våra lokaler, ni bestämmer själva om ni lämnar barnen under tiden dom vistas här och det är upp till dom själva att dom vet vilka regler som gäller hos oss och följer dessa. Vi har nolltolerans mot berusning och droger i gaming-centret. Fysisk eller digital mobbning och fult språk är förbjudet. Se listan över våra regler nedan och gå gärna igenom dom med barnen tillsammans, det gäller allt och alla och det är oerhört viktigt att vi följer dessa och hjälps åt tillsammans.

Skulle kränkningar inträffa, kommer personen som orsakat detta uteslutas från oss. Om minderåriga är inblandade kommer vi kontakta deras föräldrar.

Överträdelse av reglerna nedan leder till permanent avstängning:

Överträdelse av reglerna nedan leder till permanent avstängning och polisanmälan:

Bryter du som besökare någon av våra regler kan du tvingas lämna lokalen omgående och få ditt kort avstängt. Esport Sundvall tvekar inte att polisanmäla skadegörelse eller något som bryter mot svensk lag- detta innefattar även det som händer i “cybervärlden” via våra datorer. Vi spelar in allting som händer i lokalen med videokameror samt våra datorer övervakas dygnet runt och vi tvekar inte att skicka det vidare till polisen vid behov.

Alla är välkomna till oss, vi bryr oss inte om vilket kön du har, din religion eller sexuella läggning. Vi bryr oss inte ens om du har en annan åsikt så länge du håller dig till våra regler när du är i vårt gamingcenter. Hos oss ska du behandla andra gamers och besökare med respekt.