Event

Nattgibb

Nattgibb varje natt? Varför inte när vårt gamingcenter alltid är öppet. Nattgibb är en tradition bland gamingcenter runt om i världen, och har varit i flera årtionden hos gamers som inte fått nog av att bara spela på dagen, eller kanske inte har haft tid.

På ett nattgibb får man spela hur mycket man vill och man hyr en dator som blir ens egen under hela natten.

Tuneringar

Vi satsar våra mest omtyckta spel och har turneringar varje fredag och lördag under det stora nattgibbet för att se vem som är toppspelaren just nu. Vinster är en självklarhet för oss när du vinner en turnering.

Alla får delta utan anmälningsavgift så länge man har tid på sitt konto eller har köpt ett dags- eller nattgibb under tuneringen.

Vilka spel vi har turneringar i varierar efter efterfrågan, du hittar våra aktuella speltuneringar på våra sociala medier. För att inte missa något se till att följa oss redan nu! För våra spelare Vi ska ligga i framkant för e-sporten och kommer göra det för våra spelare. Hos oss har du som vill satsa all möjlighet att lyckas. Vi kommer ligga i framkant när det gäller streaming och tävlingar samt för att du ska ha möjligheten att lyckas. Vi kommer att ha dom främsta spelarna hos oss i vår region, där dom äntligen får all möjligheten att lyckas och bli bäst! Vill du veta mer eller vill samarbeta med oss tveka inte på att höra av er infoesportsundsvall.se

Vi kan givetvis erbjuda erfarna handledare som kan hjälpa till under besöket eller om du vill introduceras för e-sport och gaming - vad du än väljer kommer vi på Esport Sundsvall göra vårat yttersta för att du och dina vänner får en förstklassig gamingupplevelse hos oss!

Barnkalas

Säkra födelsedagskalaset med något som barnen är intresserad av, och som är garanterat kul på riktigt i vårt gamingcenter. Vi ordnar en komplett gamingupplevelse med mat, dryck och tårta om så önskas. För oss är det viktigt att du som förälder ta del av barnet intressen, Vi tror på riktigt att du som förälder får en tydligare bild av vad gaming och e-sport är om man tillåter sig själv att vara nyfiken och blir en del av det.

Barnkalas